Előadók


vidaagi Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő, a MaVan alelnöke. A saját vállalkozásai mellett 2008 óta a Gazdagmami.hu tanítja, hogyan lehet online vállalkozást indítani minimális befektetéssel. Számos hazai és nemzetközi díjat nyert, köztük tavaly Európa legjobbjaként a European Enterprise Promotion Awards Nagydíjat.
gyildi Győri Ildikó saját adótanácsadó és könyvelő vállalkozásában tanácsadóként dolgozik, teljes körű cégadminisztrációval, hr és adójogi kérdésekkel foglalkozik.
Rácz_Györgyi Rácz Györgyinek több, mint 10 éve vannak különböző profilú vállalkozásai, jelenleg a szoftverfejlesztés és a kereskedelem terén. A MaVan elnöke.
pk-681x1024 Papszt Kriszta pénzügyi tréner, coach, tanácsadó, megtakarítási és öngondoskodási specialista. 6 éve vállalkozó, fő témái a pénzügyi intelligencia, a pénzügyi műveltség, az öngondoskodás, a “több lábon állás”, a Jó(l)lét.
 gal_berey_tunde másolat Gál-Berey Tünde genetikus, kertészmérnök, szakfordító, a PhD-tanulmányai alatt alapította a Villámfordítás fordítóirodát, Magyarország első méltányos kereskedelmet folytató fordítóirodáját. Vállalkozásának erőssége az egyedi, modern fordítástechnológia alkalmazása, valamint a projektvezetési folyamat páratlan mértékű szoftveres automatizálása. A technokrata üzleti modell középpontjában a fenntarthatóság és a fair trade áll, nagy becsben álló szakfordítóit pedig a legmodernebb technológiával támogatja.
MolnarKlara Molnár Klára online marketing tanácsadó, szakvizsgázott Google AdWords szakértő, cége Google Partner.
tviki Talabos Viktória a kasszarobbantó Facebook-oldalak specialistája, kis- és középvállalkozásoknak segít a Facebookon bevételt szerezni. Mottója: LÁJKBÓL FORINTOT, ugyanis egy mai magyar kisvállalkozásnak nem a százalék, a ctr, a roi és egyéb haszontalanságok mutatják meg, hogy jól végezte-e a dolgát, hanem hogy hó végén volt-e bevétele vagy sem. Profitorientált megközelítése szemfelnyitogató a vállalkozások számára, egyedi előadói stílusa pedig élmény a hallgatóinak.
12067763_10153984428638488_349360475_n Rita Bakradze komfortzóna tréner, coach, életvezetési tanácsadó. Rugalmas nézőpontváltást és kreativitást tanít, amellyel a rögzült, merev életszemlélet illetve a kemény, fájdalmas küzdelem feloldódik. 
bk Bérczi Krisztina vállalkozásfejlesztő, vállalkozó(női) mentor, coach, mediátor, marketing tanácsadó, üzleti múzsa.  Üzletfejlesztési-, stratégiai-  és marketing tanácsokat, valamint rengeteg ötletet is ad ahhoz, hogy átlendítse ügyfeleit a problémákon, aki így nem csupán sikeres vállalkozást építhet, hanem egyensúlyozni tud a munka és magánélet között.

A kerekasztal-beszélgetések résztvevői: 

virivee Okros_Erika csetemonika_profilkep
Vig Virág designer, 15 éve vállalkozó
A Virivee harisnyamárka alapítója és tulajdonosa. A 2013-as indulás óta a világ 43 országába szállítottak már termékeket.
Jelenleg indul egy másik vállalkozása, a februárban piacra kerülő PaperSpokes kerékpáros márka, melynek egyik alapítója és társtulajdonosa.
Ökrös Erika a kisvállalkozások könyvelője, adótanácsadója közel 20 éve. Tűzfalként védi a NAV-tól vállalkozásod, és megtalálja a legális kiskapukat céged számára, hogy csak annyi adót fizess, amennyit muszáj. Csete Mónika, grafikus, designer. Az Emilla mosható intimbetét termékcsalád tervezője és ennek a levédetett terméknek a tulajdonosa. Az Emilla betétek 2014 áprilisában kerültek a piacra, azóta már nemzetközileg felismert és elismert márka lett. A cég folyamatosan növekszik, de jelenleg is 5 országban árulják Európában és a tengerentúlon.
oszlanczi_reka kevekata dr.Varnagy_Emese
 Oszlánczi Réka Miskolc (egyik) legjobb éttermének, a Creppy PalacsintaHáznak a tulajdonosa és vezetője. A vendéglős családi hagyományokat követően első fagyizóját 18 évesen nyitotta, mostani éttermében pedig szüleinek a főnöke. A Creppy Franchise System megalapításával franchise rendszerben üzemeltetett palacsintás gasztronómiai üzletek országos hálózatát építi. 2014-ben a FIVOSZ által alapított “Év fiatal vállalkozója” díj nyertese.  Keveházi Kata a JÓL-LÉT Alapítvány alapítója és vezetője, melynek a nők, azon belül is elsősorban a gyermekvállalás után munkaerőpiacra visszatérő nők esélyegyenlőségének elősegítése a célja. Felsővezetői, HR, újságírói, marketing tapasztalatait 2000 óta a nők esélyegyenlőségével, főként foglalkoztatásával összefüggő társadalmi kérdések elemzése, a társadalmi tudatosság erősítése és gyakorlati megoldások kidolgozása során hasznosítja. Várnagy Emese orvosból lett üzletasszony, több sikeres vállalkozást tudhat a háta mögött, jelenleg a nemzetközi szinten terjeszkedő IVM Zrt. alapító-vezérigazgatója. Arra, hogy nőként ül a vezérigazgatói székben különösebben nem büszke, hiszen szerinte az elért eredményei bizonyítják sikerét a szakmában és ugyanolyan fontosnak tartja, hogy három tehetséges gyermek büszke édesanyjának mondhatja magát. A munka és a család mellett vadászik: a Női Vadászok Országos Diána Klubjának megyei vezetői tisztjét látja el. 

 

Különleges vendégünk:

Endrei Judit és Jaksity Kata

Képernyőfotó 2016-02-16 - 16.15.50 A nevét és személyét sokan még ma is a televíziózással kapcsolják össze, pedig 1998-ban befejezte televíziós pályafutását. Az elmúlt tíz évben számtalan fontos, értékes projekt kitalálója, elindítója, működtetője volt. Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb, legújszerűbb és legszélesebb közönséget érintő a Kor-határtalanul program. A Szentendrei Női Egyesület létrehozásában, működésében, könyvei ( Anno 2000, Mindörökké nő, Mindörökké férfi, Sztárdiéta, Női aforizmák és bölcsességek ) születésében, és a Perla Stúdió megalapításában már jelen volt az a gondolat, az a szándék, amely mostanra elvezetett ehhez aprogramhoz.
Képernyőfotó 2016-02-05 - 18.42.23 Ifjú korában modellkedett, de ismertté televíziós és rádiós műsorvezetőként, szerkesztőként vált. Előbb a Magyar Televízió Híradóját, majd a Jó reggelt, Magyarország című műsort vezette. Hosszú ideig volt munkatársa az ATV Jam, illetve Start című reggeli műsorainak. Önálló műsora volt a Klubrádióban is. Számos exkluzív riportfilmet készített különleges helyszínen, például Afrikában vagy Indonéziában, amelyek fókuszában jellemzően nők álltak.
Saját blogja, a Női vonal nőkről, nőknek szól – de szlogenje szerint az írások férfiakra is tartoznak. A vállalkozás sem áll tőle távol, nyitott már modelliskolát és új vállalkozás beindítása is tervei között szerepel… 

 

 

Ekkora összegért mi adjuk a legtöbbet: ár-érték  arányban ennél jobbat nem találsz!

Jelentkezz most a 2. Vállalkozónői Konferenciára!

A részvételi díj 12.000 Ft (alanyi mentes), amiből 6.000 Ft-ot a helyszínen levásárolhatsz!

Vásárolhatsz VIP jegyet is, amelynek az ára 20.000 Ft. Ha ezt választod, nem csupán a konferencián vehetsz részt, hanem kapsz egy egyórás konzultációt is a Te általad választott témában (pénzügy, marketing, könyvelés), sőt, részt vehetsz a MaVan által lebonyolított Nóra projekt záró partyján.

Jelentkezési határidő- 2016.február 15. éjfél elmúlt, a jelentkezést lezártuk. 

Ha nem akarsz lemaradni a 3 Vállalkozónői Konferenciáról, iratkozz fel a Magyar Vállalkozónők Egyesületének hírlevelére:

Név*
Email*