Előadók 2014.


 

vidaagi Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő, a MaVan alelnöke. A saját vállalkozásai mellett 2008 óta a Gazdagmami.hu tanítja, hogyan lehet online vállalkozást indítani minimális befektetéssel. Számos hazai és nemzetközi díjat nyert, köztük néhány hete Európa legjobbjaként a European Enterprise Promotion Awards Nagydíjat.
dr. Kengyel Péter jogász, jogi szakfordítóként saját vállalkozásában dolgozik ( Profundus Fordítóiroda)
gyildi Győri Ildikó egy középvállalat gazdasági igazgatójaként dolgozik, emellett saját könyvelő vállalkozásában tanácsadóként és teljes körű cégadminisztrációval, hr és jogi kérdésekkel foglalkozik.
Rácz_Györgyi Rácz Györgyinek több, mint 10 éve vannak különböző profilú vállalkozásai, jelenleg a szoftverfejlesztés és a kereskedelem terén. A MaVan elnöke.
pk-681x1024 Papszt Kriszta pénzügyi tréner, coach, tanácsadó, megtakarítási és öngondoskodási specialista. 4 éve vállalkozó, fő témái a pénzügyi intelligencia, a pénzügyi műveltség, az öngondoskodás, a “több lábon állás”.
Berta-Zsolt Berta Zsolt menedzser, befektető, üzletember. Tanít a BME-n, fiatal vállalkozókat mentorál a Fivosz mentorprogramjában. Egyik mentoráltja 2014 novemberében a Fiatal Vállalkozók Hete keretében elnyerte az országos Fiatal Vállalkozói verseny A Jövő Reménysége különdíját. A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) Oktatási Bizottságának tagja, valamint állandó résztvevője a hazai meghatározó startup programoknak. 
kkrita  dr. Kengyel-Kosztka Rita tanácsadó, munkaügyi szakértő.
 okroserika Ökrös Erika a kisvállalkozások könyvelője, adótanácsadója közel 20 éve. Tűzfalként védi a NAV-tól vállalkozásod, és megtalálja a legális kiskapukat céged számára, hogy csak annyi adót fizess, amennyit muszáj.
MolnarKlara Molnár Klára online marketing tanácsadó, szakvizsgázott Google AdWords szakértő, cége Google Partner.
tviki Talabos Viktória a kasszarobbantó Facebook-oldalak specialistája, kis- és középvállalkozásoknak segít a Facebookon bevételt szerezni. Mottója: LÁJKBÓL FORINTOT, ugyanis egy mai magyar kisvállalkozásnak nem a százalék, a ctr, a roi és egyéb haszontalanságok mutatják meg, hogy jól végezte-e a dolgát, hanem hogy hó végén volt-e bevétele vagy sem. Profitorientált megközelítése szemfelnyitogató a vállalkozások számára, egyedi előadói stílusa pedig élmény a hallgatóinak.
bk Bérczi Krisztina vállalkozó(női) mentor, coach, mediátor, marketing tanácsadó.

 

Így csináljuk mi! – kerekasztal beszélgetés vállalkozónőkkel, akik szinte a semmiből építettek sikeres vállalkozást. Hogyan csinálták? Elmesélik!

A kerekasztal-beszélgetés vendége három vállalkozónő, akik a semmiből indultak, ma sikeresek és elmesélik, hogyan csinálták:

vidaagi Novákné Gergely Vera horvathbea
Vida Ági (Gazdagmami, Kismamablog) Novákné Gergely Vera (Mediline) Horváth Beáta (Pixibox)

 

MEGLEPETÉS VENDÉGÜNK: PROKOPP DÓRA, aki tudja, hogy létezik az az összeg, amiért korpásodik az ember haja… És aki azt is tudja, nőként , családanyaként hogyan érdemes karriert építeni.

Praktizáló mentőorvos volt,amikor egy televíziós játék hostesseként vált országosan ismertté. Elhíresült mondatával helyre tette a fanyalgókat, akik szerint egy “sztárnak” nem illik aprópénzre váltani az ismertségét.
Később kitalálta és létrehozta a Filmmúzeumot, a TV Paprikát és további tematikus tévécsatornákat, illetve az ezeket menedzselő részvénytársaság vezérigazgatója volt 2007-ig. Ma a Pastrami étterem egyik tulajdonosa, főállását tekintve pedig négygyermekes anya.

 

Jelentkezz most a Vállalkozónői Konferenciára!

Teljes név*
Email -cím*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
Adatvédelmi irányelvek és ÁSZF*


Fontos! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezes@vallalkozonoikonferencia.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesületével kötöd.
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérő számlát.
Olvasd el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot is!