Ez az év is jól kezdődik! Lejárt :(


Súgunk egy titkot! Egy vállalkozás sokkal
TÖBB MINT MARKETING
– ez pedig nem pusztán csak marketing konferencia

 

Hol lehetséges olyan információhoz jutni, amely valóban értékes egy vállalkozás számára?

Február 18-án a Vállalkozónői Konferencián!

Ahol minden egyben van, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy sikeresen irányítsd a céged és már most felkészülj az új év feladataira!

Az előadókat és előadásokat úgy válogattuk össze, hogy bármilyen vállalkozásod is van:

kezdő,
évek óta működő,
kicsi,
közepes vagy
nagy,

akkor is azzal az érzéssel állj fel a nap végén, hogy valóban hasznos és kézzelfogható segítséget, megvalósítható ötleteket kaptál vállalkozásod sikeressé tételéhez.
Egy nap alatt rengeteg aktuális információt kapsz a legkülönfélébb területekről: üzletépítés külföldön, marketing, pénzügyek, vállalkozásszervezés, ügyvitel, kapcsolatépítés

De ez még nem minden!

A február 18-i konferencián nem csak tudást adunk: sok hozzád hasonló vállalkozásvezető hölggyel találkozhatsz, megismerkedhetsz velük, sőt néhányuktól meg is hallgathatod, hogy hogyan építették fel a cégüket, mi a sikerük titka

Ahhoz, hogy jól induljon az éved január 20-ig érvényes EARLY BIDS kedvezményt kínálunk neked.

Regisztrálj, így a 2. Vállalkozónői Konferencián KEDVEZMÉNNYEL csupán 10.000 Ft (alanyi mentes) 12.000 Ft lesz számodra a részvételi díj, amiből 6.000 Ft-ot a helyszínen levásárolhatsz!

Legyen sikeres az új üzleti éved 2016-ban!

a Jelentkezési határidő – 2016. február 15. éjfél – elmúlt, a jelentkezést lezártuk. Ha a következő konferenciáról nem akarsz lemaradni, katt ide és add meg az adataidat.