Magyar Vállalkozónők Egyesülete


A Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesülete (MaVan) a vállalkozónőket támogatja, segíti, oktatja és érdekeiket képviseli.

A vállalkozást már működtető, vagy azt indítani tervező nők számára fontos a támogatás, adott esetben mentorálás, szupervízió. Célunk az, hogy rendszeres programjainkon a már vállalkozó vagy vállalkozni készülő nők praktikus, gyakorlatban azonnal hasznosítható ismereteket és kapcsolatokat szerezzetnek. Megteremtjük a kereteket, fórumot adunk a folyamatos önképzéshez, termékfejlesztéshez és kapcsolatépítéshez.

A vállalkozóvá válással a nők saját munkahelyet, keresetet, egzisztenciát, anyagi függetlenségüket érhetik el. Alaposabb vállalkozási ismeretekkel felvértezve a nők stabilabb vállalkozásokat vezethetnek.

 

Küldetésünk

Vállalkozónők támogatása, vállalkozásaik eredményességének növelése érdekében.
Vállalkozónők érdekeinek képviselete.A vállalkozónők vállalkozói kompetenciájának fejlesztése, személyes és üzleti eredményességük, és versenyképességük növelése érdekében.
A kapcsolattartás elősegítése és szervezése a vállalkozónők között.
Kapcsolattartás és együttműködés hasonló célokkal működő, nőket és vállalkozókat támogató belföldi szervezetekkel.
A hazai vállalkozók vállalkozási ismerete sajnos alacsony szintű és ez talán fokozottan igaz a nőkre.

Témáink pl. a jog, adózás, könyvelés, a marketing több területe.

A vállalkozó nőkön belül is több, némileg eltérő problémákkal rendelkező csoport alakult ki, számukra személyre szabott programokat is indítunk:

  • kisgyermekes anyák,
  • 50+ (a munkaerőpiacról egyre inkább kiszoruló) nők,
  • kezdő vállalkozók,
  • már több éves vállalkozást működtetők.

Honlap: magyarvallalkozonok.hu

image