Program 2014.


A vállalkozónői konferencia november 28-án 9.00-17.30 óráig tart

MEGLEPETÉS VENDÉGÜNK: PROKOPP DÓRA, aki tudja, hogy létezik az az összeg, amiért korpásodik az ember haja… És aki azt is tudja, nőként , családanyaként hogyan érdemes karriert építeni.

 

vidaagi Vida Ágnestől megtudhatod, hogyan építs jó marketing rendszert?
Ági pszichológus, online marketing szakértő, a MaVan alelnöke. A saját vállalkozásai mellett 2008 óta a Gazdagmami.hu tanítja, hogyan lehet online vállalkozást indítani minimális befektetéssel. Számos hazai és nemzetközi díjat nyert, köztük néhány hete Európa legjobbjaként a European Enterprise Promotion Awards Nagydíjat.
Jogi esetei két felvonásban dr. Kengyel Pétertől.
A PTK kisvállalkozásokat is érintő változásait ismerheted meg, illetve szerzői jogi kérdésekről hallhatsz mindig időszerű információkat. Szó lesz arról, mik a fotófelhasználás, más blogokból való idézés szabályai, hogyan védheted meg szerzői jogaidat?
Péter jogász, jogi szakfordítóként saját vállalkozásában dolgozik ( Profundus Fordítóiroda)
gyildi Győri Ildikó minden bizonnyal segít eldönteni az örök dilemmát vállalkozást alapítók számára: melyik cégformát válasszam? Nem mindegy, hogy a vállalkozás egyéni vagy társas, fix vagy bevételarányos az adó… és ezeken kívül még számos tényező befolyásolja a vállalkozás adójogi keretét. Most választ kapsz arra, hogy milyen szempontok szerint érdemes választani és továbblépni, ha kinőtted az eddigi céges kereteidet.
Ildikó egy középvállalat gazdasági igazgatójaként dolgozik, emellett saját könyvelő vállalkozásában tanácsadóként és teljes körű cégadminisztrációval, hr és jogi kérdésekkel foglalkozik.
Rácz_Györgyi Rácz Györgyi előadásának címe: oline versus offline – minden ugyanaz másképp. Ha kíváncsi vagy arra, mit takar ez az izgalmas téma, feltétlenül hallgasd meg!
Györgyinek több, mint 10 éve vannak különböző profilú vállalkozásai, jelenleg a szoftverfejlesztés és a kereskedelem terén. A MaVan elnöke.
pk-681x1024 Ebben csak magadra számíthatsz! A vállalkozói nyugdíjról Papszt Kriszta rántja le a leplet. Mennyi lesz a nyugdíjad és mit tehetsz azért, hogy idős korodban jólétben élhess?
Kriszta Pénzügyi tréner, coach, tanácsadó, megtakarítási és öngondoskodási specialista. 4 éve vállalkozó, fő témái a pénzügyi intelligencia, a pénzügyi műveltség, az öngondoskodás, a “több lábon állás”.
Berta-Zsolt Manapság úton-útfélen a nagyon trendi startup fogalomba botlunk. Berta Zsolttól megtudhatod, hogy milyen is valójában egy startup cég és hogyan építhetsz startupot kisvállalkozás helyett?
Zsolt menedzser, befektető, üzletember. Tanít a BME-n, fiatal vállalkozókat mentorál a Fivosz mentorprogramjában. A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) Oktatási Bizottságának tagja, valamint állandó résztvevője a hazai meghatározó startup programoknak.
kkrita Kit – mikor – hogyan alkalmazzunk? Ökrös Erika és dr. Kengyel-Kosztka Rita előadása ugyanabban a témában, de két oldalról, a könyvelő, illetve a jogi- és munkaügyi szakértő szemével. Szinte minden kisvállalkozó gyorsan eljut arra a pontra, hogy túl sok a feladata, szüksége lenne segítségre. Néha nehéz eldönteni, hogy milyen feladatokat szervezzünk ki. Egyáltalán, mennyi az alkalmazott “ára”? Lehet ezen spórolni? Az előadásból ez is kiderül.

dr. Kengyel-Kosztka Rita, jogi tanácsadó,munkaügyi szakértő.
okroserika Ökrös Erika a kisvállalkozások könyvelője, adótanácsadója közel 20 éve. Tűzfalként védi a NAV-tól vállalkozásod, és megtalálja a legális kiskapukat céged számára, hogy csak annyi adót fizess, amennyit muszáj.
MolnarKlara Molnár Klárától megtudhatod, hogy hirdess a neten, hogy valóban eladj. Google Adwords különlegességeket és sok példát mutat neked, amelyek láttán könnyebb lesz megtervezni a következő kampányod!
Klári online marketing tanácsadó, szakvizsgázott Google AdWords szakértő, cége Google Partner.
tviki Sokan úgy gondolják, hogy a Facebook szórakoztató média és nem online marketing eszköz. Talabos Viktória bemutatja, hogy ez egyáltalán nem igaz, sőt, rendkívül hatékonyan, és nem utolsósorban olcsón lehet üzleti célra használni a Facebookot, csak ismerni kell a módját. Ő aztán tudja, hogyan lesz a lájkolóból vásárló!
Talabos Viktória a kasszarobbantó Facebook-oldalak specialistája, kis- és középvállalkozásoknak segít a Facebookon bevételt szerezni. Mottója: LÁJKBÓL FORINTOT, ugyanis egy mai magyar kisvállalkozásnak nem a százalék, a ctr, a roi és egyéb haszontalanságok mutatják meg, hogy jól végezte-e a dolgát, hanem hogy hó végén volt-e bevétele vagy sem. Profitorientált megközelítése szemfelnyitogató a vállalkozások számára, egyedi előadói stílusa pedig élmény a hallgatóinak.
bk A konferencia moderátora Bérczi Krisztina vállalkozó(női) mentor, coach, mediátor, marketing tanácsadó.

 

Így csináljuk mi! – kerekasztal beszélgetés vállalkozónőkkel, akik szinte a semmiből építettek sikeres vállalkozást. Hogyan csinálták? Elmesélik!

A kerekasztal-beszélgetés vendége négy vállalkozónő, akik a semmiből indultak, ma sikeresek és elmesélik, hogyan csinálták:

 

vidaagi Novákné Gergely Vera horvathbea
Vida Ági (Gazdagmami, Kismamablog) Novákné Gergely Vera (Mediline) Horváth Beáta (Pixibox)

MEGLEPETÉS VENDÉGÜNK: PROKOPP DÓRA, aki tudja, hogy létezik az az összeg, amiért korpásodik az ember haja… És aki azt is tudja, nőként , családanyaként hogyan érdemes karriert építeni.

Praktizáló mentőorvos volt,amikor egy televíziós játék hostesseként vált országosan ismertté. Elhíresült mondatával helyre tette a fanyalgókat, akik szerint egy “sztárnak” nem illik aprópénzre váltani az ismertségét.
Később kitalálta és létrehozta a Filmmúzeumot, a TV Paprikát és további tematikus tévécsatornákat, illetve az ezeket menedzselő részvénytársaság vezérigazgatója volt 2007-ig. Ma a Pastrami étterem egyik tulajdonosa, főállását tekintve pedig négygyermekes anya.

 

Kinek szól a Vállalkozónői Konferencia?

  • Gyere el, ha működő vállalkozásod van és naprakész akarsz lenni a vezetésével járó feladatokkal kapcsolatban, ha új ismeretekre vágysz!
  • Itt a helyed, ha most tervezed vállalkozás indítását és gyűjtöd az információt!
  • Neked szól, ha sokat vagy egyedül és fontos lenne számodra, hogy kapcsolatokat építs, magadhoz hasonló vállalkozókkal beszélhess a téged érintő problémákról!
  • Ha hosszútávra tervezed a vállalkozásod működését, akkor mindenképpen itt a helyed, hogy már másnap elkezdhesd a megvalósítást!

 

Mivel szeretnénk, hogy minél több vállalkozónő részt vegyen a konferencián, az árát úgy alakítottuk ki, hogy kedvező legyen a legkisebb cégek számára is. Ez a legjobb ár-érték arányú konferencia vállalkozóknak a piacon:
mindössze 15.000 Ft áfamentesen – ennyi információt, ilyen sok hasznos előadást nem kaphatsz másutt.
Sőt!
*A belépőjegy mellé AJÁNDÉKBA adunk 7.000 Ft-nyi értékű kupont, amelyet a konferencia kiállítóinál vásárolhatsz le, így a belépődíj csaknem felét arra költheted, amire csak szeretnéd!


Jelentkezz még ma a konferenciára, hogy mindössze 15.000 Ft-ért részt vehess a rendezvényen!

Igen, részt szeretnék venni a november 28-i Vállalkozónői Konferencián. Vállalom, hogy a részvételi díjat a megadott határidőig átutalom.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Teljes név*
Email -cím*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
Adatvédelmi irányelvek és ÁSZF*

Fontos! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezes@vallalkozonoikonferencia.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesületével kötöd.
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérő számlát. 
Olvasd el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot is!