Vállalkozónők egymás közt


 Van az úgy, hogy NAGYON EGYEDÜL 

vagy a vállalkozásodban.

Vagy gondok vannak a család és a vállalkozás összehangolásával. 

 

Vállalkozónőnek lenni neked is nagy kihívást jelent nap mint nap?

Szívesen találkoznál hozzád hasonló vállalkozónőkkel, akikkel tudsz beszélni a problémáidról, akiktől ötleteket, inspirációt kapnál?

Jó lenne, ha segítséget, hasznos tudást kapnál a vállalkozásod hosszútávú működtetéséhez?

Gyere el a 2. Vállalkozónői Konferenciára!

 

Ahol minden egyben van, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy sikeresen irányítsd a céged és már most felkészülj a jövő év feladataira!

Az előadókat és előadásokat úgy válogattuk össze, hogy bármilyen vállalkozásod is van:

kezdő,

évek óta működő,

kicsi,

közepes vagy

nagy,

akkor is azzal az érzéssel állj fel a nap végén, hogy valóban hasznos és kézzelfogható segítséget, megvalósítható ötleteket kaptál vállalkozásod sikeressé tételéhez.
Egy nap alatt rengeteg aktuális információt kapsz a legkülönfélébb területekről: üzletépítés külföldön, marketing, pénzügyek, vállalkozásfejlesztés és szervezés, kapcsolatépítés, ügyvitel.

De ez még nem minden!

A konferencián nem csak tudást adunk: sok hozzád hasonló vállalkozásvezető hölggyel találkozhatsz, megismerkedhetsz velük, sőt néhányuktól meg is hallgathatod, hogy hogyan építették fel a cégüket, mi a sikerük titka!

A 2. Vállalkozónői Konferencia időpontja: 2016. február 18.

A részvételi díj EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL január 20-ig 10.000 Ft (alanyi mentes), amiből 6.000 Ft-ot a helyszínen levásárolhatsz!

Vásárolhatsz VIP jegyet is, amelynek az ára 20.000 Ft. Ha ezt választod, nem csupán a konferencián vehetsz részt, hanem kapsz egy egyórás konzultációt is a Te általad választott témában (pénzügy, marketing, könyvelés), sőt, részt vehetsz a MaVan által lebonyolított Nóra projekt záró partyján.

 

Miért érdemes eljönnöd az első Vállalkozónői Konferenciára?

pipa Nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik marketing konferenciára menj el, mert ez NEM marketing konferencia!

pipa Ez az egyetlen alkalom vállalkozónők számára, hogy EGY konferencián a vállalkozás csaknem ÖSSZES területéről hasznos tudást kapjon. Idén kiemelt téma a VIDÉKI és KÜLFÖLDI ÜZLETÉPÍTÉS, de emellett pénzügyi, vállalkozásszervezési, ügyviteli, kapcsolatépítési és természetesen marketing téren is kapsz aktuális információkat.

pipa Ha kisvállalkozó vagy, megtudhatod, mit kell tenned ahhoz, hogy növekedni tudj.

pipa Ha már nagy céged van, segítséget kapsz, hogy hatékonyan és eredményesen tudd működtetni.

pipa Friss és időszerű információt, azonnal megvalósítható ötleteket kapsz, amelyek hosszútávon sikert hoznak.

pipa Inspirálódhatsz már sikeres vállalkozónők példáján és találkozhatsz is velük.

pipa Ez nem öncélú előadói PR esemény, nem bullshitparádé.

pipa Ekkora összegért itt kapod a legtöbbet: ár-érték arányban ennél jobbat nem találsz! 

pipa Ha eljössz, garantáljuk, hogy már másnap nekiállsz majd a megvalósításnak!

pipa Neked szól a Vállalkozónői Konferencia, ha nőként, hosszútávon sikeres vállalkozást akarsz építeni!

 

 

Kinek szól a Vállalkozónői Konferencia?

  • Gyere el, ha működő vállalkozásod van és naprakész akarsz lenni a vezetésével járó feladatokkal kapcsolatban, ha új ismeretekre vágysz!
  • Itt a helyed, ha most tervezed vállalkozás indítását és gyűjtöd az információt!
  • Neked szól, ha sokat vagy egyedül és fontos lenne számodra, hogy kapcsolatokat építs, magadhoz hasonló vállalkozókkal beszélhess a téged érintő problémákról!
  • Ha hosszútávra tervezed a vállalkozásod működését, akkor mindenképpen itt a helyed, hogy már másnap elkezdhesd a megvalósítást!

 

Mivel szeretnénk, hogy minél több vállalkozónő részt vegyen a konferencián, az árát úgy alakítottuk ki, hogy kedvező legyen a legkisebb cégek számára is. Ez a legjobb ár-érték arányú konferencia vállalkozóknak a piacon: a részvételi díj EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL január 20-ig 10.000 Ft (alanyi mentes), amiből 6.000 Ft-ot a helyszínen levásárolhatsz!

Vásárolhatsz VIP jegyet is, amelynek az ára 20.000 Ft. Ha ezt választod, nem csupán a konferencián vehetsz részt, hanem kapsz egy egyórás konzultációt is a Te általad választott témában (pénzügy, marketing, könyvelés), sőt, részt vehetsz a MaVan által lebonyolított Nóra projekt záró partyján.

Jelentkezz még ma a konferenciára!

 

Igen, részt szeretnék venni a február 18-i  2.Vállalkozónői Konferencián. Vállalom, hogy a részvételi díjat a megadott határidőig átutalom.

Teljes név*
Email -cím*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
Adatvédelmi irányelvek és ÁSZF*

A Jelentkezem gomb megnyomása fizetési kötelezettséggel jár.

Fontos! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezes@vallalkozonoikonferencia.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesületével kötöd.
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérő számlát. 
Olvasd el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot is!