Vállalkozónőknek


Miért érdemes eljönnöd a 2. Vállalkozónői Konferenciára?

Nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik marketing konferenciára menj el, mert ez NEM marketing konferencia!

Ezen az EGY konferencián a vállalkozás csaknem ÖSSZES területéről szó lesz. Idén kiemelt téma a VIDÉKI és KÜLFÖLDI ÜZLETÉPÍTÉS, de emellett pénzügyi, vállalkozásszervezési, ügyviteli, kapcsolatépítési és természetesen marketing téren is kapsz aktuális információkat.

Ha kisvállalkozó vagy, megtudhatod, mit kell tenned ahhoz, hogy növekedni tudj.

Ha már nagy céged van, segítséget kapsz, hogy hatékonyan és eredményesen tudd működtetni.

Friss és időszerű információt, azonnal megvalósítható ötleteket kapsz, amelyek hosszútávon sikert hoznak.

Inspirálódhatsz már sikeres vállalkozónők példáján és találkozhatsz is velük.

Gondolkodj hosszútávon, kezdd el azonnal!

Ez már a MÁSODIK konferencia RUTINOS és KEZDŐ vállalkozónőknek 2016. február 18-án a Lurdy házban!

 

Ez NEM egy marketing konferencia! Itt egy nap alatt szinte minden területről szó esik majd, ami a vállalkozásod stabilitáshoz, fejlődéséhez és sikerességéhez szükséges.

Mire van szükséged, hogy az üzleti életben hosszútávon sikeres legyél?

Hogyan tudod döntéseiddel befolyásolni vállalkozásod jövőjét?

Melyek azok az aktuális információk, trendek, amelyeket ismerned kell, ha vállalkozol?

A Vállalkozónői Konferencián olyan tapasztalt szakemberek adnak elő külföldi üzletépítési, pénzügyi, vállalkozásszervezési, kampánytervezési, kapcsolatépítési és marketing témában, akik saját maguk is vállalkozást vezetnek.

Emellett vendégeink lesznek vállalkozónők, akik már felépítették és sikeresen működtetik a vállalkozásukat. Elmesélik, hogyan küzdötték le az akadályokat, mit tettek és honnan, milyen segítséget kaptak ahhoz, hogy sikeresek legyenek.

Ha működő vállalkozásod van, akkor az előadásokon kapott ismeretek birtokában átvizsgálhatod a terveidet és felkészülhetsz a 2016-os évre.

Ha kezdő vagy, akkor a legjobbkor találtál ránk! Bőséges tudást kapsz az induláskor megoldandó feladatokhoz, amelyeket azonnal megvalósíthatsz.

Ha eljössz az első Vállalkozónői Konferenciára, sok vállalkozónővel ismerkedsz majd meg, akiknek hozzád hasonló kihívásokkal kell szembenézniük nap mint nap! Találkozhatsz régi ismerősökkel és új kapcsolatokat építhetsz.

 

A konferencia időpontja:

2016. február 18. csütörtök

Kezdés: 9.00 órakor, regisztráció 8.30-tól

Helyszín:

Lurdy konferencia- és rendezvényközpont (Lurdy Ház)

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet

 

 

Jelentkezz most az első Vállalkozónői Konferenciára és töltsd ki az alábbi űrlapot!

A részvételi díj EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL január 20-ig 10.000 Ft (alanyi mentes), amiből 6.000 Ft-ot a helyszínen levásárolhatsz!

Vásárolhatsz VIP jegyet is, amelynek az ára 20.000 Ft. Ha ezt választod, nem csupán a konferencián vehetsz részt, hanem kapsz egy egyórás konzultációt is a Te általad választott témában (pénzügy, marketing, könyvelés), sőt, részt vehetsz a MaVan által lebonyolított Nóra projekt záró partyján.

A „Jelentkezem” gomb megnyomása után elküldjük a megadott email címre a konferenciáról szóló díjbekérőt. Kérjük, hogy a díjbekérőn szereplő összeget utald át a számlán szereplő határidőre.
A a díj beérkezésétől számított 2 napon belül emailben küldjük a konferenciáról szóló számlát. A jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár. Az űrlap elküldésével szerződés jön létre az ÁSZF-ben foglaltak szerint.